SPORTOLJ MINDEN NAP!

Hívjon minket:
Infraszauna

Az infraszaunában maximum 40 fok a hőmérséklet. Az infrasugarak nem a levegőt, hanem közvetlenül a testünket melegítik fel. Az infravörös sugarak behatolnak a bőrfelszín alá, ahol fellazítják a salak- és méreganyagokat, amik aztán a verejtékmirigyeken keresztül kijutnak a szervezetből.
Kiválóan alkalmas méregtelenítésre, súlycsökkentésre, fájdalomcsillapításra, bőrtisztításra, immunerősítésre, valamint a narancsbőr kezelésére.

Az infraszaunának több változata van: kabinos, fekvő rendszerű, sőt hordozható változatban is készül.

 

 • InfraVit infraszauna Az Infraszauna rendszeres használata amellett, hogy rendkívül kellemes, az aktív és hatásos egészségmegőrzés kitűnő eszköze is, amely különböző betegségek esetén is kiválóan alkalmazható.
  Az infravörös hőrendszer mélymeleg hatása a test lázreakciójával hasonlítható össze. A lázreakció hatására a szervezet a baktériumokat és a vírusokat elpusztítja vagy jelentősen gátolja a szaporodásukat és ezzel egyidejűleg növeli a fehérvérsejtek számát, amelyek a fertőzőbetegségek ellen veszik fel a harcot.
  Kitűnő eszközt jelent az életenergia és a vitalitás megszerzésére, ill. megtartására, a jókedv, a teljesítőképesség és a siker elérésére. Az immunrendszer hatékonyabban, könnyebben küzd meg az allergiával, megfázással, influenzával, egyéb megbetegedésekkel. Az öregedési folyamatot hosszú távon lassítja.
  Alkalmas méregtelenítésre, a keringési- és immunrendszer megerősítésére, aktiválására, betegség megelőzésre, a jó közérzet erősítésére. Az infrakabinban a hőforrás közvetlenül ez emberi bőrt melegíti fel, és 5 mm mélyen behatol felszíne alá is, egyenletesen felmelegítve azt.
  Az infrasugárzás a bőrt mélytisztítással megfiatalítja, fokozza rugalmasságát, pórustisztító és sejtregeneráló hatása következtében az öregedési folyamatokat lassítja.
  Az infrasugárzás intenzíven serkenti a bőr vérellátását, ezáltal hat annak természetes tisztulási folyamatára: az izzadás folyamán megszabadítja a szervezetet a nemkívánatos visszamaradt anyagoktól, amelyek a zsírral és vízzel együtt felelősek a cellulitisz kialakulásáért. A cellulit zselészerű anyag, ami vízből, zsírból és salakanyagokból áll, amely összegyűlik a bőr alatt. Az infraszauna használata újra egyensúlyba juttatja a bőrt, és lehetővé teszi a test számára, hogy ezektől az anyagoktól megszabaduljon A kozmetikusok rutinszerűen alkalmazzák programjukban a napi infraszaunázást a cellulit csökkentésére.
  Az izzadás által a szervezet 30 perc alatt akár 300-600 kalóriát is veszíthet, mely a zsír elégetésével hatékony fogyást eredményez.